Ons verhaal

Apolline is geboren in Frankrijk. Op haar 18e begon zij in de bediening bij topchefs in Parijs en in Bordeaux bij Pierre Gagnaire’s restaurant La Grande Maison**. Ondertussen studeerde ze Hospitality Management aan hotelschool Vatel en behaalde zij haar WSET-level 3 certificaat (een “must have” voor sommeliers!). Nadat ze haar studie afgerond heeft, is ze naar Amsterdam gereisd om daar aan het werk te gaan bij Spectrum** (voorheen Librije’s Zusje Amsterdam**). Voor meer dan 2 jaar ontwikkelde zij haar kennis over wijn en haar ervaring in de gastronomie.

Niels is geboren en opgegroeid net buiten Utrecht. Al van jongs af aan ontwikkelde hij een enorme passie voor eten en drinken. Als jochie begon hij bij Marc Rewinkel in de keuken. Op zijn 16e liep hij stage bij Librije’s Zusje Zwolle** en daarna volgde stages bij o.a. De Librije*** en de Treeswijkhoeve**. Niels volgde zijn opleiding aan de Cas Spijkers Academie in Breda werkte daarna onder meer voor toprestaurants als Podium Onder De Dom, De Kromme Watergang** en Spectrum** (voorheen Librije’s Zusje Amsterdam**). Mede door deze ervaringen in de culinaire top ontwikkelde Niels zijn eigen visie. Een visie waarbij hij inspiratie van over de hele wereld combineert met de mooiste regionale producten en bijzondere, pure smaken verzameld uit de natuur.

Apolline en Niels ontmoeten elkaar tijdens hun werk bij restaurant Spectrum**. Samen organiseerde zij het succesvolle pop-up restaurant BRUUT – Table D’Hôte in hartje Amsterdam voor 2 weekenden. Na hun avontuur in Amsterdam besloten zij dat het tijd was voor een volgende stap. Samen vetrokken ze naar San Francisco om zich daar aan te sluiten bij het team van restaurant Quince*** (chef Michael Tusk). Daar ontdekte zij California ‘s verbazingwekkende cultuur rondom eten en drinken.